[two_third]
Der findes ikke særlig mange chokoladebarer, som ændre både indpakning, smag samt opbygning blot ved, at du krydser Atlanten. Men dette er faktisk tilfældet med Milkey Way, hvor du i den europæiske udgaver finder en cremede chokolade udenpå og en dejlig blød nougat indeni.
>> Køb Milky Way online her <<
Kigger du derimod til den amerikanske udgave af Milky Way chokoladebar, så er der tale om en sammensætning meget tæt på den europæiske udgave af Mars bar, og der er således karamel indvendig.
[/two_third]
[one_third_last]
[/one_third_last]
Milky Way har en sammensætning som gør, at de flyder ovenpå mælk, hvorimod andre chokoladebarer blot synker til bunds. Dette blev benyttet som reklamestunt i en række lande, dog ikke Danmark. Selve Milky Way har, udover at eksistere i forskellige udgaver, også ændret opskrift, hvilket betyder at man i 1993 tilføjede vanilje til nougaten. Dette skete dog ikke i alle lande, og Australien beholdte den oprindelige udgave. Udover de forskellige opskrifter, så er Milky Way også blevet solgt i forskellige smagsvarianter som f.eks. banan, mango samt jordbærd smag (ingen af disse sælges i Danmark). Er du på rejse i forskellige lande, så er Milkey Way næsten noget man skal smage på, for at se om du kan finde ud af hvad det er for en udgave, de har i lige netop det land du er i.
Følg med i Milky Way universitet
Er du fan af Milky Way, så vil vi anbefale dig at følge dem på Facebook her, så du kan få din daglige portion Milky Way-underholdning. Er du endvidere på udkig efter mere information omkring den fede historie bagved Milky Way, så kan du også besøge deres Facebook-side, hvor de har markeret alle deres største begivenheder fra lancering i 1925 til i dag.
Milky Way chokoladebar opskrift
Som med rigtig meget slik, så er det faktisk muligt at lave en ”nogenlunde” version derhjemme. Sådan gør det sig også gældende med Milky Way, hvor du selv kan lave en lækker chokoladebar, som kommer rigtig tæt på den originale. Ingredienserne er som følger:
2 kopper sukker
2/3 kopper sirup (glukose)
2/3 kopper vand
2 æggehvider
50 gram smeltet afkølet chokolade
1 dåse kondenseret mælk
Opskriften er forholdsvis nem, men kræver tålmodighed, da den er opdelt i forskellige sektioner pga. opdelingen af chokoladebaren. Læs hele opskriften her.
En lækker og utrolig let chokoladebar, som gør at den nemt kan spises som den hurtige snack. En god smag af både nougat og chokolade.