Oversigt over online supermarkeder

Ønsker du at få bragt dine dagligvarerindkøb direkte til døren? Så er det et online supermarked (også kendt som netsupermarked eller internet supermarked) som du er på udkig efter. En del af de danske udbydere af dagligvarer har taget deres sortiment online, og sælger nu deres produkter i de online supermarkeder – alt fra frostvarer, brød, slik til kolonial sælges online. Der er forskellige typer af supermarkeder online, som du får et overblik over herunder, men de har alle det tilfældes at de leverer dagligvarer lige til din dør, såedes du slipper for at handle i dit lokale supermarked.

Den nye spiller på markedet – MOTATOS – er blevet en kompetent konkurrent til de etableret online supermarkeder. Det går lige i tidens ånd og tillader dig, at finde dine yndlingsprodukter, til de bedste priser. Og alt dette med et mål om, at bekæmpe “madspild og spild generelt“.

MOTATOS sælger deres produkter, til en god pris, fordi de har fokus på at undgå:

  • Overproduktion
  • Fejlagtig emballage
  • Sæsonbestemte trends
  • Kort eller passeret holdbarhedsdato

Måltidskasser

Da de danske online supermarkeder oplever en utrolig tilstrømning af besøgende, så vil mange af dem været begrænset ift. bestillinger. Derfor har vi udvidet listen med måltidskasser, som pt. ikke oplever samme begrænsninger.

Listen af online supermarkeder

Aarstiderne

Hvorfor vælge et online supermarked?

Der er mange fordele ved at handle i et online supermarked, som alle vil kunne bidrage positivt til din tilværelse.Man vil især opleve at det er ved følgende punkter, hvor online supermarkederne og købet derigennem, kan være med til at berige hverdagen.

Mere tid til familien. Undgå transport til og fra din lokale dagligvarebutik samt køen.
Spar penge. Dit impulsforbrug nedsættes, hvilket kan give store besparelser.
Direkte levering. Få dagligvareprodukterne leveret direkte til køleskabet med dag-til-dag levering.
Planlagt aftensmad. Få planlagt jeres aftensmad på forhånd og spar tid og penge.

Ikke alle disse fordele vil kunne benyttes af hver familie, men mange af disse vil kunne bidrage til at forbedre mange af de problemstillinger, den almene familie oplever. Mange danske familier består af en mor, far og børn, hvor tiden er ofte en knap ressource, for at få hverdagen til at hænge sammen. Et online supermarked giver den almene familie muligheden for, at benytte mere af den sparsomme fritid sammen med familien.

Hvilke begrænsninger oplever man ved et online supermarked?

Når vi har snakket om fordele ved at benytte et netsupermarked til køb af dagligvarer online, så skal vi selvfølgelig også fortælle omkring de begrænsninger, som man kan opleve ved et online supermarked.

Leveringsomkostninger! Leveringsomkostningerne overstiger ofte benzinpriserne, hvis du bor tæt på dit lokale supermarked. Leveringsomkostningerne ved de mange online supermarkederne ligger i niveauet 9 til 79 kroner.
Manglende produktsortiment! Ikke alle online supermarkeder har alle dagligvarer samt andre produkter, som du normalt forhandler hos dit lokale supermarked. Mange af de store online supermarkeder har dog over 12.000 produkter, og problemet minimeres herved løbende med nyt og større sortiment. Udover specialprodukter, som du også har svært ved at finde ved dit lokale fysiske supermarked, så er slik en af områder ikke alle af disse, har et særlig stort udvalg. Er du derfor på udkig efter slik, så tjek vores guide til køb af online slik samt vores oversigt over online slikbutikker.

Hvad bringer fremtiden indenfor online supermarkeder?

Det er svært at spå omkring fremtiden, når det kommer til dagligvarer på nettet, men vi er ikke længere i tvivl om, om det skal blive til noget eller ej. Danskerne har taget de mange internet supermarkeder til sig, og flere og flere danskere handler ugentlig i disse. Hvad vi ser frem til er, hvem der bliver ved med at levere en god service samt formår at udvikle på baggrund af forbrugernes ønkser.

Jeg er på udkig efter det nemme alternativ

Er du på udkig efter en nemmere løsning når det kommer til mad til døren, hvor du skal gøre så lidt som muligt selv? Så skal du tjekke vores guide til valg af den rette udbyder her. Her kigger vi på alle de muligheder som du har, når det kommer til at få mad leveret til døren, planlagt ud fra en madsplan som passer din familie. I Danmark har vi udover de mange online supermarkeder, muligheden for at få leveret en kasse med alt som du skal bruge til, at lave aftensmad i 2,3,5 eller 7 dage. På denne måde slipper du for alt besværet med, at skulle bestemme hvad I skal have, samt sparer tiden med at skulle handle ind. Alt kommer nemt til jeres dør i starten af hver uge. Ønkser du også andre produkter som f.eks. blomster online, så har vi udarbejdet et guide til at hvordan du gør dette online her.