— Dette kan du læse omkring på siden —

DagligvarerNettet.dk er – primært for dig – som har en sød tand og elsker slik og andre søde sager. På DagligvarerNettet.dk anmelder og tester vi kendte og ukendte slikprodukter, og fortæller dig vores ærlige mening omkring produkterne.

Vi er selvlærte slikeksperter og elsker næsten alt slik, hvilket kan komme dig til gode. Er du på udkig efter inspiration til fredagsslikken, så kan du altid nemt finde dette igennem DagligvarerNettet’s utallige slikanmeldelser.

Når slikken er lagt på hylden, så kigger vi også på hele markedet af dagligvarebutikker, hvor vi igennem anmeldelser og test, fremviser hvilke udbydere du skal benytte dig af. Vi har anmeldt og testet de fleste af udbyderne på det danske marked for, at fremvise fordele og ulemper ved de enkelte.

DagligvarerNettet henviser sig derfor til alle – den enlige mor, som blot vil købe de billigste produkter, den travle familie, som blot vil spare så meget tid som muligt, den sliktrængende teenager, som blot vil finde det bedste sted til køb af slik online. DagligvarerNettet er således stedet for alle, som blot vil guides igennem junglen online.

Alt kontakt omkring annoncering skal ske igennem annoncering@dagligvarernettet.dk

DagligvarerNettet


— Trafik til DagligvarerNettet.dk —

Vi ønsker at være åbne omkring mængden af besøgende til DagligvarerNettet.dk, da det kun gavne alle at vide, hvor mange andre slikinteresseret mennesker der har kigget forbi DagligvarerNettet.dk.

1. januar – 31. december 2018

143.586 sessioner

102.889 brugere

01:16 besøgsvarighed


— Holdet bagved DagligvarerNettet.dk —

Følgende personen er tilknyttet DaglivarerNettet.dk, enten som skribenter, webmaster eller som noget tredje. Se og læs omkring personerne herunder

Josefine L. Nielsen

Claus Holm

Dig?
Dig

Læs mere omkring alle skribenterne lige her. Er du vild med slik? har du list til at få en masse gratis slik og anmelde det? Så læs med her.


— Kontakt —

Kontakt(a)dagligvarernettet.dk
(Annoncering: annoncering@dagligvarernettet.dk)
Frodesvej 4,
8230 Åbyhøj
Att: DagligvarerNettet


Vind for 2.000 kr.chokolade

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DagligvarerNettet.dk, og deltag i konkurrencen om 2.000 kroners chokolade. Vinderen modtager for 2.000 kr. blandet chokolade fra bl.a. Quality Street, Merci, Anthon Berg, Summerbird og mange andre.
E-mailen skal godkendes for at deltage i konkurrencen!

Når du har godkendt e-mailen, er du med i konkurrencen. Tjek evt. din spam-mappe, hvis du ikke har modtaget en e-mail fra os.