Holdet bagved DagligvarerNettet.dk

Claus Holm

Mit navn er Claus Holm og jeg er stifteren af DagligvarerNettet.dk. Jeg skriver en række af artiklerne vedr. dagligvarer online her på DagligvarerNettet.dk. Herudover er fokus på analyse af markedet samt løbende test af forbrugernes muligheder. Udover at skrive her på DagligvarerNettet.dk, så er jeg også stifter og skribent på portalen Unitate! Unitate.dk er en portalen med formål at hjælpe nye og eksisterende bloggere, med f.eks. oprettelsen af en WordPress blog, markedsføring, sociale medier, SEO samt meget andet. Bagved står en række danske bloggere.

Josefine L. Nielsen

Mit navn er Josefine og jeg er skribent indenfor slik & drikkelse her på DagligvarerNettet.dk. Mit primære fokusområde er slik, hvor jeg ofte også selv er testpersonen. Online køb af slik vil således være mit speciale her på hjemmesiden. Udover at skrive her på DagligvarerNettet.dk, så har jeg også min egen boligblog – DIYblog.dk – hvorpå jeg deler ud af min anden store interesse, nemlig boligindretning. Da jeg er en meget stor handyWOMAN, så står den på rigtig mange DIY projekter derpå.

Hvad med Dig?

Vi er hele tiden på udkig efter den næste til holdet, så hvis du har interessen i at anmelde slik, så send os endelig en e-mail. Læs mere omkring at blive skribent på DagligvarerNettet.dk lige her.