Online vinbutikker

Man har mulighed for at købe stort set alt online, alt lige fra dagligvarer som frugt, slik, blomster og så selvfølgelig vin. Er du typen som allerede ved hvilken vin du vil drikke? Eller blot hvilken drue? Så vil det være en mulighed at købe vin på nettet, hvor alt fungere nemt, bekvemt og med hurtig levering.Herunder har vi listet nogle af de online vinhandler, som vi anbefaler.UNDER KONTRUKTION

[one_third]

Deluxe Wine 
deluxe wine

[/one_third]

[one_third]

 

[/one_third]

[one_third_last]

 

[/one_third_last]

Vin online igennem online vinbutikker

Selvom man tror at udvalget af vin i de fysiske butikker er stort, så er det ofte intet imod det udvalg som du finder online. De fysiske butikker har ofte en geografik placering plus begrænsninger ift. lager, da de er placeret i byområderne. Disse problemstillinger støder du ikke på med vin online, da deres kunder er i hele landet og lagerlokaler udenfor byen. Den eneste åbenlyse ulempe ved at købe vin online er, at du ikke på forhånd kan smage på vinen. Hvis du ikke har noget imod denne problemstilling, så vil anbefalingen være at tjekke udvalget af vin online herover. På listen fremviser vi nogle af de bedste og største udbydere af vin online, hvilket betyder, at der er visse udbydere som grundet udvalg eller forsendelse ikke er medtaget på listen. På denne måde er du sikret den bedst mulige opleves, når du gør dit køb vin på nettet.

Køb vin på nettet første gang? Læs vores guide

Har du aldrig før besøgt en online vinhandel for at købe vin, så vil vi kort give dig nogle enkelte tips til en problemfri handel. Herunder vil fortælle hvordan du skal gennemgå denne proces med de bedste resultater.

1. Fald ikke i impulskøb-fælden. Hver butik vil forsøge at få dig til at købe lidt ekstra, også vinbutikkerne. Da man ikke kan smage på vinen inden, skal man være ekstra opmærksomme på impulskøb af vin online.
2. Køb dine yndlingsdruer eller flasker. At købe vin online er en gode måde hvorpå du kan købe din yndlingsdrue eller flaske, da du allerede ved præcis hvordan disse smager. Kender du flasken eller druen, så vil det være oplagt at finde denne billigste og hurtigst online.
3. Sådan er fragten opbygget. Fragten er 49-69 kr. og vil kun blive højere, ved købe af rigtig mange flasker (når vi snakker f.eks. paller). Herudover vil der være gratis fragt, når du køber over 499 kr. Dette er således en oplagt muligt at købe et par yndlingsflasker, som du ved vil blive drukket i den kommende måned.
4. Planlæg dine vinindkøb. Udover at det er smart at planlægge sin køb pga. fragten, så er det også en smart måde at minimere sine omkostninger. Da du kan bestille nemt fra dag-til-dag, så køb kun til 2-4 uger af gangen.
5. Prøv kun én ny vin af gangen. Man vil rigtig gerne prøve nogle nye vine, men ved køb online er dette ikke oplagt. Derfor skal du kun købe 1 ny flaske vin pr. gang, sammen med dine yndlingsvine. På denne måde er du sikker på, stadig at have nogle gode flasker, hvis den nye vin skulle gå hen at skuffe.
6. Du får bare bedre vin online. Restauranter, supermarkeder og mange andre steder som forhandler vin, har mange andre produkter at tjene penge på. Dette kan være en begrundelse for, ikke at sælge de bedste produkter indenfor en kategori. Dette problems støder du ikke på ved online vin.

Alle de andre spørgsmål du har om vin online

Har du læst vores guide til førstegangskøbere af vin online? Og har du stadig et par spørgsmål, så har vi forsøgt at besvare nogle af de gængse spørgsmål omkring køb af vin online. Finder du ikke svar på dit spørgsmål herunder, så lad os endelige vide dette.

Hvordan sker leveringen ved køb af vin online? (= nervøs for indpakningen)

Alle vine bliver indpakket i kraftig emballage, som er godkendt af både Post Danmark og GLS. Emballagen er udviklet i støbt brunt pap, som sikrer at stød og slag ikke kan knuse flasken. En ekstra indlægning sikrer, at flaskerne bevares stabile under forsendelsen. Disse pakker findes i både 1,3 og 6 styks, og bestilling af vine online i store partier, er således en mulighed. Skal du udover 6 flakser, så vil dette også være en mulighed.

Hvor lang leveringstid kan du forvente? (=Jeg er tørstig, når de at komme)

Selvom man skulle tro, at den øget indpakning og størrelsen på produktet, ville give længere leveringstid, så er det ikke tilfældet ved de udvalgte vinbutikker vi lister herover. Dette betyder, at du kan bestille vin online med dag-til-dag levering, hvis blot du bestiller dine vine inden kl.14.00. Står du således overfor en vinmiddag fredag aften, så skal du blot bestille de fornødne vine inden kl. 14.00 om torsdagen. De fleste ved at vinen betyder så meget for maden, at de allerede på forhånd kan bestemme hvilken og bestille dem (og ofte længe før den egentlige mad er planlagt).

Hvordan er priserne på vin købt online fremfor fysiske butikker? (=er det billigere at købe i Tyskland? butikkerne? etc.)

Priserne på vin online er ofte billigere end i butikkerne (NB: vores egne erfaringer), da der både er større konkurrence, og du nemmere kan finde de billigste produkter. Det man mangler fremfor de fysiske vinbutikker er, at man online ikke får rådgivning omkring den rigtige vin og mulighed for at smage. Hvis du allerede ved præcis hvilken vin eller type af vin du ønsker, så kan du med fordel købe dine vin online.
Det er svært at konkludere om priserne er billigere online, men da fragtpriserne kun er 49/69 kr. (samt gratis fragt ved køb over 499 kr.), så vil det ofte ikke give mening at indkøbe vin i din lokale vinbutik (eller tage den lange tur til Tyskland).

Fordele ved at købe online vin? (=er der virkelig “besværet” værd?)

Danskerne er efterhånden van til at købe produkter online, men der er stadig visse produkter som f.eks. vin, som folk stadig har en tendens til at købe i de fysiske butikker. Derfor vil vi her liste de fordele som vi ser, ved at købe vine online:
1. Hurtig levering (dag-til-dag)
2. Stort udvalg (ofte langt flere vin end fysisk butik)
3. Gode priser (konkurrence etc. giver gode priser)

Hvad hvis du ønsker at smage på din vin først? (= Usikker på valget af vin)

Svaret er meget kort – der er nemlig ikke som f.eks. ved køb af sko, mulighed for at bestille og prøve produktet derhjemme. Vil du smage på vinen inden, så bliver du nød til at besøge din lokale vinhandel.

Har interesse for vin, så læs omkring følgende her på DagligvarerNettet
Alkoholdfri vin | Hvidvin | Rødvin | Rosevin | Mousserende vin | Biodynamisk og Økologisk vine