Blomster online

Der findes et udtal af både danske og udenlandske blomsterbutikker, og et væld af disse er nu så etableret, at du kan bestiller blomster online til nem og hurtig levering. Dette betyder; at du igennem få kun få klik fra din computer, køb blomster online – og blot få timer efter kan din udkårende modtage disse.

Blomster online konceptet er ikke nyt for danskerne, men det er først de seneste år, at det er gået op for danskerne hvor meget en hurtig blomster udbringning kan rede dagen. Eksempelvis kan blomster online benyttes ved en glemt fødselsdag, bryllupsdag, valentinsdag eller blot hvis du vil overraske din bedre halvdel. 

Vælg blot hvilken type af blomster du ønsker at købe online for at få fremvist dine muligheder:

Vælg din blomstertype

Vælg din begivenhed

Når det kommer til begivenheder, så er der selv også en række specielle kulturelle normaler og traditioner i Danmark, som blot betyder, at du skal vide hvilken blomst du skal give. Vi vejleder dig til det rette valg – vælg blot din begivenhed.

Vælg din blomsterforretning

Herunder har vi listet de online blomsterbutikker, som vi igennem test kan anbefale. Ved at vælge en af disse udbydere, så er du sikret både flotte blomster på nettet, men også blomster som bliver leveret hurtigt og til tide.

Bloomit

JespersPlanteskole

Amagerblomster

Jespersplanteskole

Hvilken typer af blomster kan du købe online?

Blomster kan bestilles online til mange forskellige begivenheder og mange forskellige personer. I Danmark benytter vi ofte fremsendelse af blomster når folk vi holder af, har fødselsdag. Herefter er det også blevet udbredt, eksempelvis at fremsende blomster til valentinsdag. Imellem kærestepar er fremsendelse af blomster, champagne og chokolade også blevet meget populær i de seneste år. Send blomster online ved at følgende et link herunder. 

Blomst bestilt på nettet til fødselsdagEfterårsblomstblomster med gaver
BegivenhederÅrstiderGavepakker

Sådan fungerer leveringen af blomster på nettet

Vi har i Danmark vendt os til, at produkter som vi køber online er hos os dagen efter hvis vi er heldige, eller dagen efter igen. Men når det kommer til blomster køb på nettet, som ofte købes til andre en end selv, så ønsker man ofte hurtigere levering end dette. Dette betyder også at du ved køb af blomster online, kan få leveret disse samme dag, hvis du blot bestiller inden kl. 12.00 på hverdage, og kl. 10.00 på lørdage.

Der findes ikke særlig mange online webshops i Danmark, hvor du kan få leveret produktet samme dag, som du bestiller. Det er selvfølgelig heller ikke alle blomster købt på nettet som levere denne service – men holder du dig til vores liste af blomster udbydere online, så gælder dette.

Hvordan blomster udbringning ske så hurtigt?

De udbydere som vi fremviser på listen herover, har en lang række af blomsterkæder i Danmark, som de har tætte relationer til. Dette betyder, at så snart du bestiller dine blomster online igennem deres webshop, så sendes der en direkte elektronisk bestilling til den blomsterforretning, som passer bedst på din bestilling. Efter få sekunder efter bestillingen, vil en blomsterbutik i nærheden af leveringsstedet allerede være i gang med at sammensætte netop din ordre.

Herefter kommer selve leveringen, hvor et stort netværk af chauffører landet over sikre, at blomsterne kommer til døren så hurtigt som muligt. Som med køb af dagligvarer på nettet igennem online supermarkeder, så skal leveringen ske hurtigt for, at produktet er i en ordentlig kvalitet. Dette efterlever en række af de danske udbydere, og levering indenfor få timer, er meget imponerende, og et faktum når det kommer til bestilling af blomster på nettet.

Hvorfor købe blomster online i stedet i en fysisk butik?

I Danmark er vi gode til at større de små butikker i lokalsamfundet, hvilket er noget vi selvfølgelig skal forsætte med. Det er nu en gang dejligt at have en lokal blomsterforretning, hvor man kender personalet, og altid er glad for de blomster man får.

Men selvom man har dette forhold til sin lokale blomsterforretning, så vil der nu en gang være tilfælde, hvor man ikke har tiden til at købe blomster, eller hvor man simpelthen ikke har muligheden for at besøge personen som skal have disse blomster. I disse tilfælde er det oplagt, at købe blomster online, og på den måde overraske personen, selvom man ikke selv har muligheden for at møde op.

Ved at købe online har du også mulighed for, at få blomsterne pakket pænt ind, vedlagt et personligt kort samt benytte andre produkter som vin, øl eller chokolade.

Ofte kan det også være overraskelsesmomentet i sig selv, at der kommer en blomstermand til ens hjem eller arbejde med en buket blomster. De fleste kvinder kender dette fra de amerikanske serier, hvor de får leveret blomster til arbejdet – og forbinder således dette med en meget romantisk gestus. Er du på udkig efter at sende blomster online til andre steder en Danmark? Så læs vores guide til fremsendelse af blomster til udlandet her.