[two_third]
Chokoladebaren Lion Baren er en af barndommens absolutte favoritter, der bringer alle de gode minder tilbage hver gang den købes. Den blev introduceret i 1970’erne af Rowntrees (skaberne af KitKat og Smarties), som blev overtaget af Nestlé i 1988.
>> Køb Lion bar online her <<
Denne bar er ikke en sofistikeret chokoladebar, og har ingen intentioner om at være det, det er bare en god gammeldags chokoladebar med masser af lækkerier proppet i.
[/two_third]
[one_third_last]
[/one_third_last]
Chokoladebaren er bestående af karamel, sprøde nødder og er overtrukket med mælkechokolade. Resultatet er en sej og sprød chokoladebar, der er ganske tilfredsstillende for (børn) i alle aldre. Forholdet mellem det sprøde og knasende er lige i skabet og karamellen er velsmagende. Hvis du knytter dette sammen med en chokolade i høj kvalitet, så ved du allerede, at der er tale om et kvalitetsprodukt .Den samlede effekt er helt perfekt for din smagsløg. Hvis du snupper en chokoladebar om formiddagen vil den holde dig kørende indtil frokost (med mindre du lige skal have en mere for, den er så god).
Alt i alt en uhøjtidelig og lækker chokoladebar. Et godt råd er dog at lade vær med at smide baren i køleskabet natten over. Hvis du gør det, bliver karamellen stenhård og derved mister den sit knasende element (dette er blot en fordel, da Lion Bar nemt kan tages med i tasken). De fleste kan bedst lide at spise baren, når den er omkring stuetemperatur på omkring 19,5 grader – og gerne sammen med en herlig kop te. Hvis du er lidt lækker sulten op af dagen, så vil vi uden tvivl anbefale dig at snuppe en Lion bar, den fjerner med det samme den lille sult du skulle gå rundt med.
Hvad siger en læser omkring det første øjeblik med en Lion bar?
Vi var så heldige at blive kontakt af en læser, som aldrig havde smagt en Lion bar, på trods af, at hun havde set dem i mange år. Hun var blot gået forbi dem mange gange, men havde aldrig smagt dem. Herunder kan du læse hendes anmeldelse af baren.
Jeg må indrømme, at det første der tiltrak mig ved en Lion bar var dens fysiske fremtoning. Jeg har sjældent set en emballage, som har sat sig så hård ud som en Lion bar. En Lion bar kan prale af en brølende løve og en aggressiv stor skrifttype på dens emballagen – og vigtigste af alt, den kan bære det.
Men udseendet alene gør det ikke til en god chokoladebar. Jeg var også tiltrukket af chokoladebarens indhold, som for mig bød på sprød, chokoladeagtig og muligvis nøddeagtig nydelse, som hurtig blev min favorit kombination. For mig er en god chokoladebar, en bar med en masse kontrast. Så jeg var netop derfor begejstret for hvordan Lion Bar så ud under overfalden.
Efterfølgende er det gået op for mig, at Lion bar tilsyneladende en temmelig elsket bar, der blev indført i England af Nestlé i slutningen af 70’erne. Det er en karamel fyldig chokoladebar dækket med et lag af sprødt lag mælkechokolade. Det inderste lag af nødder/ris omkring baren ligner lidt en løves manke. (Lion bar fås i udlandet i både en version med nødder og med puffet ris. Den med ris kan dog ikke købes i Danmark).
Smagen af baren mindede mig om en Twix bar dækket med nødder. Jeg sætter pris på, at der er en masse i gang i denne bar herunder masser af varieret tekstur og smag. Nødderne var meget sprød, hvilket gjorde den knasende oplevelse sjov og støjende, altid et plus i min bog.
Derudover er emballagen stadig en af de bedste, jeg nogensinde har set. Ved udgangen af i dag, søger jeg stadig efter en bar, der vil give mig mere glæde end en god gammeldags Snickers. Men i mellemtiden, har jeg ikke noget imod at spise en Lion bar.
Selvom feltet for chokoladebarer er stort, og proppet med gode konkurrenter, så er Lion bar i toppen. Den knasende bar med nødder og karamel, er ikke en man ligger fra sig.