Bolcher
Vidste du at det klassiske bolcher har sine rødder i Danmark? Her begyndte man som de første at fremstille hvad man i dag kalder for et bolcher. Baggrunden for dette var bl.a. det velkendte “kongen af Danmark” bolcher, som blev fremstillet fordi den daværende konge af Danmark, ikke kunne lide smagen af en medicin, og man skulle fjerne denne med en sukkermasse. I gamle dage blev bolcher anvendt som medicin, til folk der f.eks. havde ondt i halsen. Bolcheret var dengang noget meget kostbart, da sukkerprisen var skyhøj. Efter sukkerprisen kom ned, så begyndte bolcher at blive hvermandseje, og ikke kun når man var syg, og produkter som Lossepladsen, Tyrkisk Peber og Dracula bolcher kunne nydes af alle. Hvis du er på udkig efter bolcher online, så skal du blot vælge din favorit herunder. Det er nemt at bestille bolcher online og få det leveret direkte til døren.
>> Køb bolcher online her <<
Hvad består bolcheret af?
Et bolcher er i sin grundform en sukkerbaseret blanding, der dannes til den faste form som vi betegnes som et bolcher. Der findes en række forskellige typer af bolcher, som det fremgår herover alt fra kendte brands til blandede bolsjer. Dette betyder, at der er mange forskellige muligheder for, at finde lige præcis det bolcher du godt kan lide. Der findes et hav af forskellige smage også, hvorfor du med lethed kan finde et bolcher, der vil falde i din smag.
Når selve bolcheret bliver lavet, vil massen blive varmet op til 160 grader. Dernæst tilføjer man smag til bolcheret, og lader det hvile, indtil man kan håndtere massen. Dernæst udformes bolcheret til en lang pølse, hvorefter det klippes i små stykker. Stykkerne varierer og er helt efter hvordan producenten mener, et rigtigt bolcher skal være. Efter dette, stilles bolcherne til afkøling, og efter noget tid, har man det perfekte bolcher. Det man tilføjer i smagsprocessen er som regel diverse olier, ekstrakter, citronsyrer og generelt bare smag. Her er det vigtigt, at man få tilsat den perfekt mængde af dette, så man opnår den bedst mulige smag.
Hvilke typer findes der
Der er alt lige fra hals drops, som faktisk også er et bolcher. Mange folk kalder store bolcher for “Hold kæft bolcherr”, fordi man som regel ikke kan formulere sig, når man har et stort bolcher i munden. Nogle bolcher bliver også lavet ud fra en helt anden opskrift, som ikke indeholder sukker. På den måde kan man også tilbyde bolcher til dem der ikke kan tåle sukker, eller til dem, som gerne vil have et sundere bolcher. Vi vil f.eks. anbefale at du stifter bekendtskab med Sismofytter, Pulver Padder, Hold kæft bolcher samt en række BonBon bolcher. Alle disse bolcher kan du købe online, du skal blot følge de enkelte links herover. Herudover er der også at nævne blandede bolcher, lakrids bolcher og sukkerfri bolcher.
Bolcher fås i striber, tern, prikker, firkanter, trekanter, trapez, kugler, ja faktisk lige præcis den form som du vil have. Nogle har fået pulver på ydersiden for, at gøre bolcheret lidt mere specielt. Der findes et hav af muligheder når du gerne vil have dig nogle gode bolcher. Der er ligeledes også poser, hvor der er blandet en masse forskellige bolcher i, så du kan få en bred vifte af forskellige former for bolcher og smagsindtryk. Mange vælger ligeledes også at lave deres egne bolcher. Her kan man helt selv bestemme hvordan man gerne vil have sine bolcher.
Blandede bolsjer
Den nemmeste måde at få blandede bolsjer på, er simpelthen ved at købe et par pakker fra hver af de brands som vi fremviser herover. På denne måde er du sikret at du får et godt bolcher, og ikke bliver træt af dem. blandede bolsjer er således den bedste måde at gøre dette på.