[two_third]
Haribo Zulu var i en periode inde i modgang. På pakken kunne der nemlig ses en tegneseriefigur som skulle forestille en zulu-kriger, hvilket vakte harme.I stedet for at have zulu-krigeren som et billede på pakken har man derfor valgt at lave to dyr, en elefant og en giraf samt nogle andre dyr i baggrunden.
Poserne er i handlen og kan købes online såvel som i butikkerne. Hvis du ønsker at købe Haribo Zulu slikposerne online, så skal du blot følge linket herover, hvor du finder de billigste Zulu slikposer.
[/two_third]
[one_third_last]
[/one_third_last]
Er Haribo Zulu en erstatning for Gajolen?
Zulu er en lakrids med mentolsmag. Den er mellemblød og holder derfor længere fast i ens tænder, ligesom en klassisk Gajol kan gøre.
Selv når producenterne, nemlig Haribo, omtaler Zulu-lakridserne gør de det som en pastil. Måden du spiser Zulu-lakridserne er også måden som man spiser en Gajol på.
Eftersom at Haribo Zulu indeholder menthol vil man også kunne bruge dem for at friske munden op, og måske endda få en halsbrand til at lægge sig.
Haribo Zulu har en stolt historie
Haribo Zulu er en af de tunge drenge hos Haribo. Produktet kom på markedet i 1958, hvor man kun kunne købe dem som pr. styk. I 1960’erne begyndte man dog at proppe Haribos slik i poser, hvor også Haribo Zulu kom i poser.
I dag er trenden dog ved at gå tilbage til pr. styk, da bland-selv-slik er begyndt at blive populært i landet. Det betyder også at flere vælger at købe Haribo Zulu som bland-selv mens butikkerne begynder at tage poserne ned fra hylderne.
Vil man stadig købe Haribo Zulu i poser skal man begynde at handle online, i de mange internetbutikker som vokser frem overalt. En sjov fakta til sidst: Kanalen Zulu har fået sit navn på grund af lakridsen som Haribo har produceret. En tidligere ambassadør for Sydafrika brokkede sig dengang til Berlingske inden han fik af vide at det var på grund af lakridsen kanalen valgte sit navn.
Da Haribo valgte at skifte zulu-krigeren ud med de afrikanske dyr var det til dels for at forebygge en racisme-skandale.
Med Zulu lakrids-posen er der tale om en Haribo pose, som ikke er særlig udbredt i Danmark. Der er dog stadig tale om en lakrids-pose som er et forsøg værd.