[two_third]
Det stærke dracula bolcher bliver af mange betragtet, som et bolcher i klasse for sig selv. Bolcheret, som af mange betragtes som det stærkeste bolcher, har været i Danmark siden 1986. Det er slet ikke særlig lang tid, i forhold til mange af de store danske brands som Toms, BonBon og Haribo, men Dracula bolcheret har alligevel formået at skabe sig et god fodfæste i Danmark på denne korte periode.
>> Køb Dracula bolcher online her <<
Danskerne sætter pris på den stærke smag, men mange steder i verden, hvor slik kun skal være sødt, og Dracula bolcheret slet ikke velkommen. Det samme gør sig eksempelvis også gældende fra Djungelvrål.
[/two_third]
[one_third_last]
[/one_third_last]
Hvordan smager Dracula bolcheret?
Det klassiske stærke Dracula bolcher er stærkt, og eftersom det af mange betragtes som værende det stærkeste bolcher, så er der nok noget om snakken. Når dette er sagt, så er bolcheret selvfølgelig ikke så stærkt, at det ikke kan spises!
Dracula bolcherne smager af lakrids, og en meget stærk en af slagsen. Hvad der gør bolcheret rigtig godt, vil de fleste der har smagt det nok blive enige om er, det stærke lakrids-/salmiakpulver som er at finde på overfladen. Dette er også grunden til, at folk har en tendens til at spise bolcherwt på 5 sekunder – hvor alt pulveret slikkes af – og så ellers tage et nyt bolcher for, at få den stærke smag igen. Dracula bolcheret er således et bolcher man skal prøve én gang – og så kan du formentlig ikke stoppe igen.
Ifølge folkene bagved Dracula bolcheret, så er det Danmarks allermest solgte bolcher, hvilket må være grund nok i sig selv til, at prøve det.
Vil du vide mere omkring Dracula bolcher?
Man ved et stykke slik er blevet populært, når det har fået sin egen hjemmeside. Dette gør sig nemlig gældende for Dracula bolcherne, som har deres egen hjemmeside på dracula.dk. Tjek også bolcheret sismofytter, som også har en spændende hjemmeside. Herudover vil vi også anbefale dig at stifte bekendtskab med Hold Kæft Bolcher, som du finder her.
En sidste bonus information skal herfra lyde; pas på ikke at spise for mange, din gane/mund kan nemlig godt være lidt øm bagefter.
Selvom det måske ikke er det stærkeste bolcher i verden, så er der tale om en bolcher med en stærk og god smag.