[two_third]
Med den mørke & hvide Crunch bar er der tale om en chokoladebar i hvid og almindelig mælkechokolade sammensat med poppede ris. Baren er lavet af Nestle, som vi allerede kender for en række andre lækre slikprodukter (og deres store udvalg af morgenmadsprodukter). Hele Crunch bar-familien er faktisk stor, men det er ikke særlig mange af produkterne vi i Danmark har mulighed for at smage på. Vi må nemlig ofte til udlandet, for at få det fulde udbytte af Crunch-familien.
>> Køb Crunch bar online her <<
Den oprindelige Crunch bar kom allerede på markedet i USA i 1938, men der måtte gå et par år, før vi så den på de danske hylder. Selve udvalget af familien består af 11-12 forskellige produkter, som desværre ikke alle kan fås i Danmark, hvor vi ofte må nøjes med den originale (mælkechokolade) og den hvide Crunch bar (hvis mælkechokolade). På denne måde er det faktisk ligesom rigtig mange andre store chokoladebarer, hvor vi i Danmark få se os forbigået. Et andet rigtig godt eksempel herpå er mærket KitKat, som kun sælger 2-3 af deres produkter i Danmark, hvor man ofte i udlandet vil støde på over 30 forskellige slags.
[/two_third]
[one_third_last]
[/one_third_last]
Hvordan smager Crunch bar?
Der er tale om en chokoladebar, som faktisk er så gammel at den er fra før Hulahopringe og Suduku. Dette betyder, at de må have fået fat på noget af det rigtige, da de ikke har ændret på smagen.
Med Crunch hvidchokolade, er der tale om en mild smag af hvid chokolade. Hvad der gør baren speciel fra f.eks. en plade hvid chokolade er, at man har benyttet ris deri. Og der er selvfølgelig ikke tale om almindlig ris, men en forarbejdede ris, som er ”poppet” og fået smag og konsistens. Der findes ikke særlig mange chokoladekager i Danmark, som på nogen informativ måde kan sammenlignes med Crunch baren.
Der er tale om en amerikansk chokoladebar, som kun er god grundet den hvide chokolade. De poppede ris skaber en anderledes bar, som vil falde i god jord hos nogle mennekser.