[two_third]
Når det kommer til juleslik, så findes der en stort udvalg af slik som skal stå på bordet og Anthon Berg marcipansnitter er en af disse. Julen er præget af mange traditioner, og det vil ofte ikke være helt rigtigt, før man gør det præcis som sidste år. Derfor er det vigtigt, at man har styr på den rette juleslik som f.eks. Anthon Berg marcipansnitter (eller andre marcipansnitter), som simpelthen hører julen til.
En af grundende til, at Anthon Berg marcipansnitter altid finder en plads på julebordet er formentlig, at den primære ingrediens er marcipan. Marcipan er i Danmark blevet lig med juleslik, og vi har meget svært ved at se slik som ”rigtig” juleslik, hvis ikke det indeholder marcipan. Og hvis blot man indser dette, så forstår man hurtigt hvorfor Anthon Berg marcipansnitter har opnået deres popularitet, da disse smagfulde marcipansnitter primært består af marcipan.
[/two_third]
[one_third_last]
[/one_third_last]
Hvad består Anthon Berg marcipansnitter af?
Som allerede nævnt, så består Anthon Berg marcipansnitter primært af marcipan, hvilket du primært finder i det ydre lag af ”sandwichen”. Indeni finder du nougaten, som således fylder det indre af sandwichen. Dette gør således, at Anthon Berg selv kalder denne slik for ” Marcipan- og Nougatsnitter”.
En af de ting som kendetegner Anthon Berg marcipansnitter er, at man finder dem i mange forskellige farver. Selve indmaden består nemlig af grønne-, røde- og brune nuancer, hvilket er med til at afgøre hvorvidt der er nougat eller marcipan i marcipansnitten. Udover dette, så er det også den perfekt løsning til, at få mere farve til den ellers kedelige marcipan-farve.
Lav dine egne marcipansnitter
Er der et tidspunkt på året, hvor alle danskere elsker at lave sin egen slik/konfekt, så er det i juleperioden. Da marcipan, nougat og chokolade er de primære ingredienser i den hjemmelavet slik, så er det oplagt at forsøge at kopiere de lækre Anthon Berg Marcipansnitter. Dette bliver formentlig gjort utallige steder i Danmark i de danske hjem, når man allerede i november begynder på sin egen slikproduktion. Ønsker du at forsøge dig med andre udgaver af marcipansnitterne, så kan vi også anbefale marcipansnitter med chokolade fremfor nougat, som efter en omgang i køleskabet, virkelig er en perfekt mundfuld juleslik.
Der er tale om en lækkert stykke marcipan-slik fra Anthon Berg. Et klassisk slik som altid finder vej til julebordet, med rigtig god grund!