Dagligvarer på nettet

I den travle hverdag kan man spare både penge, tid og meget andet ved at købe dagligvarer på nettet. Hos DagligvarerNettet hjælper vi dig igennem junglen af online supermarkeder, således du kan finde de bedste dagligvarer på nettet – alt fra slik, fødevarer, blomster, frugt til rengøringsprodukter. På DagligvarerNettet finder du tips & tricks til hvordan du køber dine dagligvarer på nettet, sammenligning af de danske dagligvarerforhandlere på nettet samt meget andet.

[one_third]

Retnemt

(15% rabat på 2x første leveringer)

[/one_third]

[one_third]

Årstiderne

(Få velkomstgave eller 20 % rabat)

[/one_third]

[one_third]

Kokkens Hverdagsmad

(Få 20% på første kasse)

[/one_third]

Listen af online supermarkeder

[one_third]

Økologisk Supermarked
Økologisk Supermarked

[/one_third]

[one_third]

Greenos (vegansk)

[/one_third]

[one_third_last]

Osuma
Netsupermarked Osuma

[/one_third_last]

[one_third]

Nemlig.com
nemlig.com

[/one_third]

[one_third]

Coop MAD
Coop Mad

[/one_third]

[one_third_last]

SarTorvet
internet supermarked Sartorvet

[/one_third_last]

[one_third]

Økovejen
dagligvarer online ved Økovejen

[/one_third]

[one_third]

Ricewood
Ricewood

[/one_third]

[one_third_last]

iPosen
iPosen.dk

[/one_third_last]

[one_third]

Netpris
Online supermarked Netpris

[/one_third]

[one_third]

[/one_third]

[one_third_last]

Din butik her?
Din butik her

[/one_third_last]

[one_third]

[/one_third]

[one_third][/one_third]

[one_third_last][/one_third_last]

Hvilke produkttyper kan du købe på nette?

Folk tror fejlagtigt at der er mange produkttyper de ikke kan købe, når de køber dagligvarer på nettet. Mange af disse holdninger er fejlagtige, og det er faktisk muligt at købe stort set alle produkter du normalt køber, når du køber dine dagligvarer på nette – eksempelvis slik, blomster, vin samt diversefødevarer.

Tænker du på die normale dagligvarer indkøb, så er der sikkert mange flere produkter du køber, som du også kan finde online. Eksempelvis husholdnings produkter, personlige pleje, frugt, grønt, kød, brød, kage, mejeriprodukter, pålæg samt kolonial. Som det fremgår, så findes der næsten ikke produkter som du ikke kan få, når du køber dagligvarer på nettet. En tommelfingerregel er, at du kan købe alle de produkter som du ville kunne købe hos din lokale dagligvareforretning.

Der findes dog restriktioner – dvs. produkter som du ikke på nuværende tidspunkt kan købe, når du køber din dagligvarer på nettet. Dette drejer sig f.eks. om specielle krydderier, kød som du ville købe hos en slagter samt specielle produkter til bagning. Det vil sige der er tale om produkter som du sjældent køber, og derved ikke normalt indkøber hos din lokale dagligvareforretning.

Køb dagligvarer på nettet disse steder

Der findes mange steder at købe dagligvarer på nettet, og du kan vælge dem alle og forvente et godt resultat. Der er steder på nettet som udmærker sig ved enten lave priser, god service eller god levering. Se DagligvarerNettet.dk’s sammenligning og find frem til det bedste sted at købe dine dagligvarer på nettet.

Her kan de sende produkterne til

At købe dagligvarer på nettet er stadig et nyt fænomen, hvilket betyder at der er visse restriktioner. Tjek vores gennemgang af de danske online supermarkeder og online slikbutikker for, at finde de webshops som sender til din del af landet.

Fordele ved at købe dagligvarer på nettet

Når du vælger at købe din dagligvarer på nettet, så er det selvfølgelig for at opnå fordelene ved at købe online. Nogle af de fordele som du især skal være opmærksom på er følgende – og som tiltrækker de fleste er..

  1. Mere tid til familien. Undgå transport og køen i din lokale dagligvareforretning.
  2. Spar penge. Dit impulsforbrug nedsættes, hvilket kan give store besparelser.
  3. Direkte levering. Få produkterne leveret direkte til køleskabet med dag-til-dag levering.

Synes du at disse fordele lyder fornuftige? Så tjek vores guide til valg af mad til døren-udbyder, hvor disse fordele bliver end bedre. Her slipper du nemlig for planlægningen af jeres mad, da en madplan allerede er udrettet til jeres familie, og produkter til de rette måltid fremsendes hermed hver uge til jer. I sparer som her tiden på at handle ind, men også at planlægge hvad I skal have. I vælger blot hvilken kostplan/livsstil i lever efter, efterfølgende modtager i hver uge de dagligvarer som i har behov for.

Tips og Tricks til køb af dagligvarer på nettet

Når du køber dine dagligvarer på nettet, så har du allerede valgt at tage skridtet til, at gøre dine dagligvarekøb meget nemmere. Men for at få det optimale ud af dine køb på nettet, så kommer DagligvarerNettet her med nogle råd som du kan følge for, at få det optimale ud af dine dagligvarekøb.
– Vælg supermarked/slikbutik ud fra leveringsmuligheder og tidspunkt som passer jeres familie.
– Gå ikke på kompromis med jeres normale indkøb.
– Tænk alternativt og opleve en ny verden af mad, slik eller andre forbrugsprodukter.
– Lad ikke jeres vaner bestemme hvad i køber, og brug muligheden til at blive udfordret.