Mad til døren

I Danmark har man mange muligheder for, at få mad direkte til døren på mange forskellige måder. F.eks. kan du benytte vores oversigt over online supermarkeder hvor du har mulighed for, at bestille en lang række dagligvarer på nettet direkte til døren. Flere af disse supermarkeder har også tilknyttet en opskrift-sektion, således at du nemt kan bestille præcis hvad du skal bruge til disse forskellige retter.

Udover dette, så finder der også en række virksomheder som fremsender kasser med diverse produkter, lavet direkte til bestemte retter, til døren (kendt som måltidskasser). På denne måde behøver du slet ikke tænkte over hvilke produkter du skal bruge, men får alt som skal bruges til en allerede specificeret madplan. I flere tilfælde giver disse steder dig mulighed for, nemt at vælge en kasse direkte tilpasset din kostplan.

Måltidskasser

Se hele listen af online supermarker her.

Sådan vælges den rette mad til døren-løsning for dig

Der er mange forskellige faktorer som du skal overveje, når du skal vælge den rettet mad til døren-udbyder. Udover den helt simple med, om udbyderen faktisk levere til dig, så er der meget andet at tage stilling til. Herunder har vi listet de områder, som vi mener du skal tage stilling til, før du vælger din mad til døren-udbyder.

  • Leverer virksomheden i dit område?
  • Hvilken dag på ugen leverer virksomheden?
  • Leverer virksomheden alle produkter nødvendige for at lave maden?
  • Leverer virksomheden opskrifter?
  • Leverer virksomheden et bredt nok spektrum af opskrifter?
  • Giver virksomheden dig mulighed for at vælge hvilken type kostplan du lever efter?
  • Giver virksomheden dig mulighed for at vælge imellem specifikke opskrifter i ugen?
  • Giver virksomheden dig mulighed for, at tilrette antallet ved f.eks. gæster?
  • Er der nogen bindingsperiode tilknyttet? Og hvor lange er dette?

Dette var blot nogle af de spørgsmål som du skal have i baghovedet, når du finder den rettet til at levere din mad til døren. Selvom de danske online supermarkeder har eksisteret i mange år, så er konceptet omkring færdigpakket kasser med mad leveret til døren, stadig et nyt koncept i Danmark. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på disse spørgsmål. De fleste af de udbyder vi lister her på siden, har vi selv testet for disse punkter, og kan herved stå inde for.

Hvilke fordele er der ved få mad leveret til døren?

Det første skridt danskerne tog var at benytte online supermarkeder for, at spare transporten til de lokale dagligvarebutikker, samt diverse besvære med at handle ind med en stor familie. Dette var dog ikke nok, og da første danskerne havde taget det til sig, at det ikke var besværligt at bestille dagligvarer online, så begyndt dette at udvikle sig, indtil mad til døren-konceptet blev udviklet.

De samme fordele gøre sig således gældende ved dette konceptet, hvor der blot er endnu mere tid at spare, da du ikke skal planlægge din madplan og herved dine indkøb. I de fleste danske familier, er tiden ikke den man har mest af, hvilket dette koncept kan være behjælpelig med at gavne.

Især i hverdagene er folk trætte efter arbejde, og har ikke lyst til at planlægge maden og handle ind. I disse situationer vil man sætte stor pris på, at modtage alle produkter samt en udførlig opskrift. Er du personen som godt kan lide at lave mad med familien i weekeden, hvor du har tiden til dette, så kan du nemt vælge et koncept på 5 dage, hvor du modtager dagligvarer og opskrifter til alle hverdage og selv står for planlægningen i weekeden.