Først og fremmest spekulerer du på, hvad dælen dette magasin er for noget? Dette vil vi selvfølgelig starte ud med at fortælle dig, for hvis du elsker søde ting som os, så skal du kende til magasinet Sweet Paul. Paul Lowe, hjernen bag Sweet Paul, er en mester i flotte opskrifter, charmende og opfindsomme DIY projekter – han er dybest set den mandlige version af Martha Stewart.
Det første spørgsmål som vi stod med, var hvordan kan man finde verdens bedste kage? For nøj, vi har smagt mange fantastiske kager, og vi ville have meget svært ved, at vælge imellem disse. Men det er vel og mærke kun i Norge kagen har fået denne titel, som du kan læse om herunder.
Kagen blev tildelt titlen Norges National Kage et par år tilbage. Mange var skeptiske, da kagen ikke falder under samme type, som mange amerikanske kager (som folk måske vil tænke på, når man snakker om verdens bedste kage).
Ingredienserne er enkle, det samme er dens præsentation som taler for sig selv. Opskriften er blot en af mange fra den nye bog ” “Sweet Paul Eat & Make” (find bogen her). Godt modtaget af folk som Dorie Greenspan og Amanda Hesser. Bogen består af en kombination af opskrifter og DIY-projekter, som repræsentere hvad Sweet Paul er kendt for – nordiske rødder og New Yorker smag.
Har du fået lyst til, at lave denne kage selv, så har du faktisk mulighed for det ved at følge opskriften herunder. Og hvis du kan lide den, så kunne bogen jo være noget for dig.
Opskriften på verdens bedste kage
8 personer
10 1/2 spsk. smør , blødgjort
1 2/3 kopper flormelis
1 1/3 kopper mel
1 tsk. bagepulver
5 store æg , adskilt
1/3 kop sødmælk
1/4 kop snittede mandler
1 kop heavy fløde
1/2 vanilje bønner
Følgende fremgangsmåde kan benyttes (Men som Paul også siger “at lave kage skal være sjovt, så du må gerne gå dine egne veje”)
1. Forvarm ovnen til 350 ° , med en plade i midten af ovnen. Sæt en pande med bagepapir på pladen i ovnen.
2. Pisk smør og 2/3 kop sukker i en stor skål med en elektrisk mikser indtil massen er lys og cremet (ca. 3 minutter).
3. Tilsæt mel og bagepulver og bland godt med lav hastighed.
4. Bland æggeblommer og mælk.
5. Skrab dejen ned i bradepanden.
6. I en stor ren skål piskes æggehviderne og der resterende sukker til en masse. Spredt på toppen af kagen et tyndt lag. Drys med mandel skiver.
7. Bages i 30 minutter , eller indtil marengsen er gyldenbrun. Køle af på en bagerist.
8. Når kagen er kold put da cremen i en mellemstor skål og bland vaniljekorn deri. Kassér vaniljestangen. Piks i ca. 3 minutter.
9. Skær kagen i halve på tværs med en savtakket kniv. Anbring den ene halvdel af kage på en serveringsbakke og dæk denne med cremen. Læg den anden halvdel ovenpå.
10. Lad kagen sidde i 1 time i køleskab inden servering.
Kunne du lide denne opskrift? Så syntes vi du skal tage et kig fordi alle de andre lækre slik opskrifter du finder her på DagligvarerNettet.dk.