Vi er blevet gjort opmærksomme på en anderledes måde, hvorpå man kan benytte chokolade. En måde som vi aldrig tidligere har overvejet, hvor det umiddelbare formål ikke er, at spise chokoladen med det samme. Der er nemlig tale om, at man bruger chokoladen som ”støtte” til noget andet – der er nemlig tale om et mobilcover i chokolade.
Efter en snak med cover-forhandleren MobilCovers.dk, som dog ikke pt. har et chokoladecover i deres iPhone 6 udvalg, kan vi forstå at der findes flere producenter på markedet. Det er ofte i små gimicks at disse covers benyttes, og derfor har der været flere producenter på markedet de seneste år. Billedet herover fremviser en udgave fra woodblockchocolate.com fra det amerikanske marked. Men flere producenter skulle formentlig have lavet chokoladecovers, og solgt dem til primært amerikanske kunder, og vi danskere må endnu en gang se os overset på slikfronten.
Vi håber blot på, at denne type covers bliver taget op af Nestlé eller måske endda Anthon Berg – hvor man evt. kunne lave en marcipan-chokolade udgave.
Den egentlige problemstilling – som vi selvfølgelig har glemt – lader vi står her uden at tage stilling til den. For hvordan benytter man egentlig et cover, som er lavet af det mest smeltende slik der findes? Måske vingummi var en bedre løsning?