Sodavandsmaskine

Når alt slikken er fundet frem, filmen valgt og popcorn sat over, så er der blot en ting der mangler. Dette er selvfølgelig den boblende drik under navnet sodavand. Det sidste element til din perfekte kombi foran fjernsynet. Med en sodavandsmaskine kan du nemt selv skabe lige præcis den sodavand du skulle have lyst til. 

Ideen bagved en sodavandsmaskine er, at du tilsætter kulsyre til almindeligt postevand. Og her ved producerer din egen danskvand. Efterfølgende tilsætter du den smag, som du ønsker til din sodavand, og det endelig resultat kan være din helt egen kreation eller skabt i billedet af Coca Cola, Faxe Kondi eller Fanta. Det er ofte kun fantasien som sætterne grænserne for, hvilken smag det endelige resultat har. 

Herunder finder du en komplet oversigt over nogle af de brands, som du kan købe i de danske webshops. På denne måde kan du nemt få et overblik over design, funktionalitet og pris således, at du nemmere kan vælge den helt rette sodavandsmaskine til dit behov: 

Aarke
Pris: 1.199-1.499 kr.
MySoda
Pris: 499-699 kr.
SodaStream
Pris: 399-740
KitchenAid
Pris: 1.999-2.199
Bubliq
Pris: 800-1.000
Aqvia
Pris: 999-1.999

Hvis du ønsker en komplet oversigt over, hvilken sodavandsmaskine du mangler, så tjek sodavandsmaskinen.dk. Her finder du den rette vejledning til køb af sodavandsmaskine, som passer lige præcis det dig og din familie. Og hvis du bare ønsker at købe den model, som du finder i alle andre danske hjem, så finder du derigennem den billigste pris. 

Oversigt over brands 

På det danske marked finder du en række gode brands, som alle sammen kan lige præcis det du er på udkig efter – nemlig at fremstille hjemmelavet sodavand. Om det er en blot er en danskvandsmaskine eller en sodavandsmaskine som kan fremstille lige præcis den smag, som du ønsker dig, så findes der en model hertil. 

De brands som du særlig vil finde på det danske marked er: 

  • Aarke
  • SodaStream
  • MySoda
  • Aqvia
  • Bubliq
  • iSi
  • KitchenAid

Det er særligt sodavandsmaskiner fra SodaStream, Aark og KitchenAid som er populære i de danske hjem. SodaStream var nogle af de første på markedet, som lige så tidligt etablerede meget godt prisfastsatte modeller. Sidenhen har brands som Aarke og KitchenAid frembragt en række æstetiske flotte modeller, hvor selve designet har været lige så højt værdsat som funktionaliteten. 

3 gode grunde til at købe en danskvandsmaskine

Der findes rigtig mange gode grunde til, hvorfor du skal købe en sodavandsmaskine. Herunder har vi samlet dem, som skal få dig til, at købe en maskine med det samme. 

  1. Det er langt mere miljømæssigt korrekt at lave sin egen sodavand. For blot at nævne nogle af de miljømæssige fordele, så slipper du for en ekstra plastikflaske, produktionen af sodavand er mere miljømæssigt hos dig selv og der anvendes postevand. 
  2. Du har altid helt frisk danskvand ved hånden, da der ikke er nogen synderlig brugsdato på hverken kulsyre eller postevand. Herved kan du nemt i en periode undvære sodavand og pludselig begynde din egen produktion igen. 
  3. Du bestemmer selv hvor mange bobler der skal være i din hjemmelavet sodavand. Undersøgelser viser, at mange danskere synes der er både for meget og for lidt brus i deres sodavand. Dette problem kan du nemt undgå ved en maskine, da du selv bestemmer mængden af kulsyre som skaber boblerne.